3D Vizualizacija SPO Gavre Vučkovića

 Početak / Prodaja stanova / Banja Luka / Stanovi u izgradnji / SPO Gavre Vučkovića Banja Luka / 3D Vizualizacija SPO Gavre Vučkovića

SPO Gavre Vučkovića

Stambeno Poslovni Objekat Gavre Vučkovića

Da smo stalno u kontaktu sa našim kupcima i izlazimo u susret njihovim potrebama pokazaćemo i ovaj put... Osluškujući potrebe i potražnju, svoju ponudu smo proširili i na područje grada Banja Luka, te ukoro počinjemo dva nova objekta i to objekat u ulici Slobodana Kusturića i objekat u ulici Gavre Vučkovića.

Kada ambicijama stremite ka postizanju najboljih rezultata, morate ispoštovati najsavremenjije standarde u izgradnji te visok nivo profesionalnosti i energetsku efikasnost objekata.

Kakvu viziju mi imamo za stvaranje idealnog doma za naše Banjalučane, uz naše izvođačko iskustvo, pogledajte u prilogu na našim idejnih rješenjima.

Da pružite radost ljudima koje najviše volite  birajte samo najbolje birajte nas.

Neka Vaša investicija u kupovinu nekretnine bude investicija u kvalitet i sigurnost koju pruža naša kompanija.

Čekamo Vas u našim kancelarijama u Karađorđevoj 48 u Doboju, ili nas možete pozvati na telefon +387 (0)53 206 170, te potražite informacije na našem web sajtu www.proda-mont.com.

Uvjek uz Vas, Vaš „Proda Mont“ Doboj, kvalitet i sigurnost....

PRODA MONT d.o.o. Doboj

NAČIN POSLOVANJA: OD KUPOVINE GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA, PROJEKTOVANJA OBJEKATA, PLANIRANJA I ORGANIZACIJE GRAĐENJA DO IZVOĐENJA RADOVA PO SISTEMU "KLJUČ U RUKE" SA MOTIVOM DA ZADOVOLJIMO ŽELJE KUPACA U ROKU I KVALITETI IZVOĐENJA.

  •   Svetog Save 30,
         Doboj, 74000
         RS / BiH
  •   +387 53 20 61 70
  •   +387 53 20 61 71
  • info@proda-mont.com

Način poslovanja

Od kupovine građevinskog zemljišta, projektovanja objekata, planiranja i organizacije građenja do izvođenja radova po sistemu "ključ u ruke" sa motivom da zadovoljimo želje kupaca u roku i kvaliteti izvođenja.


Više...