Početak

  Početak
Proizvodnja betona

Proizvodnja betona

Beton je danas neizostavan materijal u svim oblicima gradnje. Kao kompozitni materijal, koji se sastoji od agregata, cementa, vode, te po potrebi raznih dodataka dostupan je svima. Vrlo je povoljan za izradu jednostavnih građevina, a takođe se s njim mogu izvoditi kompleksni i inžinjerski najzahtjevniji objekati.

"Proda mont beton" Doboj u svojoj betonari koristi samo najkvalitetnije tipove cementa vodeći računa o granulometrijskom sastavu agregata i koristi u isto vrijeme savremene mjerne uređaje kako bi u svakom trenutku obezbijedili precizno doziranje ulaznih komponenti betona i isporučili tačnu i naručenu količinu betona svojim korisnicima. "Proda mont beton" Doboj svoj kvalitetni beton isporučuje svojim kupcima pumpanjem do 40 metara visine.

About the Author

PRODA MONT d.o.o. Doboj PRODA MONT d.o.o. Doboj

NAČIN POSLOVANJA: OD KUPOVINE GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA, PROJEKTOVANJA OBJEKATA, PLANIRANJA I ORGANIZACIJE GRAĐENJA DO IZVOĐENJA RADOVA PO SISTEMU "KLJUČ U RUKE" SA MOTIVOM DA ZADOVOLJIMO ŽELJE KUPACA U ROKU I KVALITETI IZVOĐENJA.

  •   Svetog Save 30,
         Doboj, 74000
         RS / BiH
  •   +387 53 20 61 70
  •   +387 53 20 61 71
  • info@proda-mont.com

Način poslovanja

Od kupovine građevinskog zemljišta, projektovanja objekata, planiranja i organizacije građenja do izvođenja radova po sistemu "ključ u ruke" sa motivom da zadovoljimo želje kupaca u roku i kvaliteti izvođenja.


Više...