Dobro došli Proda-mont d.o.o. Doboj


POSEBNA PONUDA


Hipotekarni kredit za kupovinu stana ili poslovnog prostora od investitora

sberbank baner 400px

Proizvodnja betona

Proizvodnja betona

Beton je danas neizostavan materijal u svim oblicima gradnje. Kao kompozitni materijal, koji se sastoji od agregata, cementa, vode, te po potrebi raznih dodataka dostupan je svima. Vrlo je povoljan za izradu jednostavnih građevina, a takođe se s njim mogu izvoditi kompleksni i inžinjerski najzahtjevniji objekati.


  Read More

Proizvodnja PVC bravarije

Proizvodnja PVC bravarije

Odabir pravog PVC prozora za zamjenu postojeće stolarije ili čak na novom objektu nije nimalo jednostavna misija kao što se na prvi pogled čini i potrebno je izdvojiti određenu količinu vremena i detaljno proučiti ne samo ponude koje ste dobili već se bolje informirati o suvremenim izvedbama prozora.


  Read More

Proizvodnja ALU bravarije

Proizvodnja ALU bravarije

Aluminijska stolarija je, zbog odličnih karakteristika aluminijskih profila, sve češći izbor arhitekata prilikom projektovanja građevina raznih vrsta i namjena. Aluminijski profili od kojih se izrađuje stolarija odlikuju se malom težinom, velikom čvrstoćom, otpornošću na koroziju i habanje .


  Read More
  •   Svetog Save 30,
         Doboj, 74000
         RS / BiH
  •   +387 53 20 61 70
  •   +387 53 20 61 71
  • info@proda-mont.com

Način poslovanja

Od kupovine građevinskog zemljišta, projektovanja objekata, planiranja i organizacije građenja do izvođenja radova po sistemu "ključ u ruke" sa motivom da zadovoljimo želje kupaca u roku i kvaliteti izvođenja.


Više...