Blog Large Image

 Početak / Blog Large Image
Proizvodnja betona

Proizvodnja betona

Beton je danas neizostavan materijal u svim oblicima gradnje. Kao kompozitni materijal, koji se sastoji od agregata, cementa, vode, te po potrebi raznih dodataka dostupan je svima. Vrlo je povoljan za izradu jednostavnih građevina, a takođe se s njim mogu izvoditi kompleksni i inžinjerski najzahtjevniji objekati.

read more..
Proizvodnja PVC bravarije

Proizvodnja PVC bravarije

Odabir pravog PVC prozora za zamjenu postojeće stolarije ili čak na novom objektu nije nimalo jednostavna misija kao što se na prvi pogled čini i potrebno je izdvojiti određenu količinu vremena i detaljno proučiti ne samo ponude koje ste dobili već se bolje informirati o suvremenim izvedbama prozora.

read more..
Proizvodnja ALU bravarije

Proizvodnja ALU bravarije

Aluminijska stolarija je, zbog odličnih karakteristika aluminijskih profila, sve češći izbor arhitekata prilikom projektovanja građevina raznih vrsta i namjena. Aluminijski profili od kojih se izrađuje stolarija odlikuju se malom težinom, velikom čvrstoćom, otpornošću na koroziju i habanje .

read more..
Many web sites still in their infancy

Many web sites still in their infancy

Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years

read more..
  •   Karađorđeva broj 48,
         Doboj, 74000
         RS / BiH
  •   +387 53 20 61 70
  •   +387 53 20 61 71
  • info@proda-mont.com

Način poslovanja

Od kupovine građevinskog zemljišta, projektovanja objekata, planiranja i organizacije građenja do izvođenja radova po sistemu "ključ u ruke" sa motivom da zadovoljimo želje kupaca u roku i kvaliteti izvođenja.


Više...